Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ім’я народного депутата від партії «Слуга народу» Ірини Верещук може з’явитися в переліку кандидатів на місце очільника Києва на місцевих виборах в жовтні цього року. Цим наміром вона поділилась в ефірі «Свободи слова Савіка Шустера», повідомляє Укрінформ.

Попри те, що за її словами, «такої розмови з Президентом не було, але питання відкрите».

«У мене є плани, вони амбітні, і серед цих планів, звичайно, є і така амбіція»,  сказала Верещук.

Читайте також: На праймеріз у мери Києва від «Слуги народу» підуть Дубінський, Ткаченко та Тищенко.

Раніше голова фракції СН Давид Арахамія зазначив, що «жінка повинна очолити столицю рано чи пізно, бо не було жодного разу за історію України жінки-мера Києва».

Пізніше з’явилася реакція Президента Володимира Зеленського на заяву Верещук та наміри кандидатів від СН в цілому:

«Я сьогодні прочитав про Верещук. Теж здивувався такою новиною. Вони всі хочуть чомусь… ну я розумію, багато з них перший раз у Верховній Раді, і комусь вже майже набридло бути у Верховній Раді… Хочуть всі бути… там… королями Всєлєнной, вони хочуть спробувати бути мером Києва. Мером від партії “Слуга народу” буде одна людина. Вони захотіли праймеріз, і це нормально. Буде внутрішній праймеріз партії “Слуга народу”, куди увійдуть, і це правда, не тільки люди зі “Слуги народу”»,  сказав Зеленський.

Він додав, що в процесі висування кандидатів має бути тільки два етапи: оприлюднення програми й соціологічне дослідження того, хто має більше шансів пройти на виборах.

Раніше під час пресконференції 20 травня в Маріїнському парку президент Володимир Зеленський заявив, що на виборах мера Києва підтримуватиме кандидата від провладної партії.

Фото обкладинки з відкритих джерел

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button