Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Щодня в Києві Держспоживслужба фіксує 50−70 порушень карантинних обмежень ресторанами. Про це стало відомо зі слів начальника ГУ Держспоживслужби столиці Олега Рубана в ефірі Громадського радіо.

Рубан повідомив, що в кожному регіоні за підтримки райадміністрацій, управління благоустрою та муніципальної охорони щодня проводяться рейди мобільними групами.

«Ми бачимо порушення карантинних заходів саме в ресторанних комплексах. На сьогодні дозволено в Києві, як і в восьми регіонах, працювати ресторанним комплексам і закладам громадського харчування тільки на терасах під відкритим небом і на виніс. Якщо є люди всередині, то є небезпека захворювання людей», – пояснив він.

Ресторани та кав’ярні в Києві запрацювали на виніс з 12 травня. Від 5 червня Кабмін дозволив повноцінну роботу закладів харчування, але невдовзі, через погіршення епідеміологічної ситуації, рішення переглянули та скасували для Києва.

Але, попри карантинні обмеження, один із ресторанів Києва таємно приймав VIP-гостей.

Уряд продовжив загальнодержавний адаптивний карантин до 22 червня. Тобто обмеження діятимуть тільки в певних регіонах з несприятливою епідемічною ситуацією.

Читайте також: Мережа Pizza Celentano закриває свої ресторани у Києві.

Фото обкладинки: Getty Images 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button