Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Онлайн-сервіс замовлення послуг Kabanchik.ua запустив опцію збірки меблів IKEA. Для цього після покупки на сайті IKEA потрібно опублікувати заявку на збірку на спеціальній сторінці Kabanchik.ua.

Рекомендована ціна послуги – 10% від вартості покупки меблів плюс 100 гривень за виклик майстра. Тобто якщо шафа коштує 3000 гривень, майстер зможе її зібрати за 400 гривень. Клієнт також може вказати власний бюджет за замовлення.

Першими отримуватимуть інформацію про замовлення майстри, які пройшли тренінги та склали тестування від IKEA. Зараз таких фахівців вже 70. Вони вивчали варіанти установки і кріплення кухонних гарнітурів, шаф, матеріали та інструменти, які потрібні для збірки. Їхні профілі позначатимуть бейджем «Досвід складання меблів IKEA».

Шведський ритейлер IKEA офіційно оголосив про початок роботи на українському ринку і запуск інтернет-магазину 14 травня. До кінця року планують відкрити офлайн-магазин у ТРЦ Blockbuster Mall.

У червні громадська організація Earthsight опублікувала розслідування, в якому стверджується, що ІКЕА продає у своїх магазинах стільці, виготовлені з деревини, незаконно вирубаної в Карпатах. У відповідь ІКЕА заявила, що перегляне ланцюги постачання в Україні.

Фото: Ronit Valfer, Unsplash

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button