Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото5 facebook.com/victor.petruk.9

Інженер і транспортний експерт Віктор Петрук заявив про рішення балотуватися на посаду київського міського голови.

Він висуватиметься від Громадянського руху «Хвиля». Це партія, зареєстрована 2014 року, яка проголошує пріоритетом боротьбу за інтереси малого і середнього бізнесу. Її члени брали участь у «Податковому майдані».

Віктор Петрук працював як головний спеціаліст у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА, та згодом став активним критиком транспортної політики Києва.

Він відомий як автор альтернативного проєкту Шулявської розв’язки у вигляді реверсного кільця. Кияни підтримали необхідною кількістю голосів дві петиції на підтримку такого варіанту. Натомість у КМДА відмовилися від проведення конкурсу і таки вирішили будувати неповний чотирилисник із трьома з’їздами, розроблений «Київдормістпроектом».

«Від 2010 року, коли я запропонував місту надефективну, інноваційну трирівневу розв’язку на Шулявці, і до сьогодні, я не припиняю займатись дослідженнями, розробляти концепції, проєкти та стратегії розвитку міської мобільності, – запевняє Петрук. – Я сповнений нетривіальних ідей розбудови Києва, час яких настав!»

За останнім два місяці про наміри балотуватися у мери заявили співголова партії «Наш Край» Сергій Шахов, депутат Київради Сергій Гусовський, ексголова Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов. Про інших кандидатів та їхні біографії читайте у нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button