Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/max.nefyodov

Максим Нефьодов, ексголова Митної служби та ексзаступник міністра економіки, оголосив, що іде на вибори в Київраду першим номером у списку партії «Голос».

«Вікно можливостей в уряді зараз закрилось – замість реформ у більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ. Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу. У мене немає нерухомості за кордоном чи маєтків в закритих котеджних містечках, я хожу пішки по вулицях, стою в корках, дихаю цим повітрям і миюся під “прекрасно очищеною” водою з Дніпра. Тому я, звісно, хочу, аби Київ реалізував свій потенціал і став сучасним і комфортним для людей містом», – пояснює Нефьодов своє рішення.

Він зауважує, що партія «Голос» є найближчою до його поглядів як політсила, що виступає за ліберальну економіку, а не «соціалістичне минуле».

До служба в уряді Нефьодов входив до топменеджменту компаній Icon Private Equity та Dragon Capital. Він також був одним із ідеологів системи ProZorro.

Останній досвід, як він стверджує, допоможе в роботі у Київраді – «від ефективних закупівель до розпродажу комунальних підприємств.., від публічних реєстрів майна, МАФів, культурних об’єктів, витрат та доходів до сучасної системи транспорту, від онлайн-моніторингу якості повітря і води до універсального дизайн-коду».

Нагадаємо, за результатами останнього соцопитування, кандидат на посаду міського голови від партії «Голос» Сергій Притула – на другому місці за симпатіями виборців після чинного мера Віталія Кличка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button