Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Гостя програми Ірена Карпа. Фото: Радіо Аристократи

Радіо Аристократи запустило екологічне ранкове шоу, спрямоване на те, аби слухачі мали змогу спокійно розпочати свій день, без навали новин і зайвого стресу.

Головний ведучий програми – співзасновник радіо Данило Хомутовський. Він підбиратиме оптимальний для розслабленого ранку музичний плейлист.

«Сьогодні нескінченна кількість інформації тисне на нас. З усіх боків ми оточені повідомленнями, новинами, фактами, думками – все це віднімає багато ресурсу. Ми з командою щоранку створюємо енергію, якою ви можете користуватись. Щотижня проводимо консультації з психологами й психотерапевтами аби створювати якомога більш екологічний контент для ментального здоров’я наших слухачів», – пояснює він ідею програми.

Кожен ефір поділяється на Easy Morning та Drive Morning з відповідним настроєм і треками. Easy Morning – м’яке пробудження, яке супроводжує щоденна коротка тематична медитація та звуки природи.

Сюди входить також рубрика про ментальне здоров’я спільно з Інститутом Когнітивного Моделювання та платформою tellme.com.ua. Щосереди та п’ятниці ведучий рубрики Спартак Суббота присвячує по 15 хвилин психологічній освіті.

Кіт Френкі та гостя програми Яся Кравченко. Фото: Радіо Аристократи

Drive Morning – музичні новинки, зустрічі з гостями та музична рубрика Ранкова Порка з відвертими коментарями до надісланих на радіо музичних треків. Кожен випуск Ранкової Порки проводять за участі відомих гостей.

В цьому сезоні Ранку з Аристократами серед гостей вже були Яся Кравченко, Коля Серга, Марк Куцевалов, Роман Бахарєв, Фагот, Руслана Писанка та мама Аліни Паш.

Ранок з Аристократами транслюється у прямому ефірі з понеділка по п’ятницю з 8:00-10:00 на aristocrats.fm. Записи програми також можна слухати в інший час на Apple Podcasts або Google Podcasts.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button