Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За результатами екзит-полу, проведеного компанією Liberty Report на замовлення телешоу Савіка Шустера на каналі «Україна 24», на виборах київського міського голови чинний мер Віталій Кличко набирає 45,93% голосів. Чотири його конкуренти – Олександр Попов, Ірина Верещук, Олексій Кучеренко та Сергій Притула мають від 7 до 9 відсотків. При цьому похибка опитування становить 1,9%. Тому однозначно не можна сказати, хто саме потрапить із Віталієм Кличком у другий тур виборів міського голови в Києві.

Андрій Пальчевський набрав на виборах трохи менше 5% голосів, Ігор Смешко – 3,73%, Олександр Омельченко – 2,69%, Андрій Іллєнко – 2,48%, Микола Томенко – 2,11%.

На виборах до Київради 19,74% набирає партія УДАР Віталія Кличка, 17,76% – Європейська Солідарність, 10,28% – Слуга Народу, 8,61% – Батьківщина, 7,77% – ОПЗЖ, «Єдність» Олександра Омельченка – 5,94%, Голос – 5,65%, Сила і Честь – 4,53%. Похибка тут також склала 1,9%.

Нагадаємо, що прохідний бар’єр на виборах до Київради становить 5%.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button