Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Віталій Червоненко

Під час будівельних робіт та демонтажу промислових споруд на Арсенальній площі відкрився західний фасад старого корпусу заводу «Арсенал». Фотографії опублікував журналіст Віталій Червоненко.

Фото: Віталій Червоненко

Торік у відреставрованих корпусах заводу облаштували Kyiv Food Market, коворкінг Creative States та креативний простір Освіторія Хаб.

Фото: Віталій Червоненко

На місці ж сусіднього майданчика, замість вже знесеного радянського цеху, має з’явитися бізнес-центр «Арсенал Плаза» з офісами, торговельним центром і житлом.

Майбутній БЦ «Арсенал Плаза». Візуалізація з сайту naiukraine.com

Також цього року почалася реконструкція Арсенальної площі. В її межах планують реставрувати будинок Військової комендатури. Тут розмістять літні майданчики кафе. Цієї осені під час підготовчих робіт на Арсенальній зрізали більш як десять дерев.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button