Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23420 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба Муніципальної охорони

15 грудня київське комунальне підприємство «Муніципальна охорона» уклало за результатами тендеру договір на постачання 76 травматичних пістолетів з аксесуарами на 1,94 мільйона гривень. Комунальні підприємства підпорядковуються КМДА, яку очолює Віталій Кличко.

Договір уклали з компанією «Гавілан Груп». За умовами тендеру, до кінця року Муніципальна охорона має одержати 76 травматичних пістолетів Flarm 910 по 23,5 тисячі гривень.

До пістолетів купили таку ж кількість магазинів по 690 гривень, поясних кобур по 600 гривень, страхувальних шнурів по 330 гривень і наборів для чищення та обслуговування по 270 гривень, а також 20 кобур прихованого носіння по 480 гривень.

Як зазначають Наші гроші, спочатку договір передбачав також поставку 240 патронів із гумовими кулями Терен по 270 гривень за штуку. На ринку вони коштують в рази дешевше – по 12 гривень за штуку. Однак наступного дня патрони прибрали додатковою угодою.

Це вперше Муніципальна охорона закуповує травматичну зброю. Цього року в Києві створено Департамент муніципальної безпеки КМДА, який матиме більше повноважень, ніж управління, яке працювало раніше.

Читайте також: Навіщо меру Києва муніципальна поліція і чи потрібно її запроваджувати. Пояснюють експерти

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button