Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23620 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з сайту, який продає рамки-перекидні

Паблік Київ Оперативний опублікував відео з автомобілем, номерний знак якого автоматично змінюється, поки водій стоїть на світлофорі.

В інтернеті можна знайти чимало оголошень про продаж і встановлення автомобільних рамок-перекиднів. Вони дозволяють за дві секунди змінити один номер на інший під час руху. Водій може керувати рамками за допомогою пульта, а світлодіодний індикатор повідомляє про положення рамок.

Скріншоти з відео Київ Оперативний

Фірми, які пропонують таку послугу, пояснюють, що рамка-перекидень може знадобитися для зміни індивідуальних іменних номерів, які не діють за кордоном, для попередження крадіжки номера, а також – для «конфіденційності важливих моментів».

Коштує комплект із такими рамками, індикатором та пультом керування приблизно від 6-7 тисяч гривень.

Зазначимо, що раніше в поліції попереджали, що штрафуватимуть водіїв за невідповідність номерних знаків встановленим нормам, наприклад за 3D-номери. Водночас розмір штрафу – 170 гривень.

У червні в Києві запустили систему фотовідеофіксації порушень ПДР. Після цього патрульна поліція почала спостерігати появу автомобілів зі знятими або затертими номерами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button