Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Петр Лайчук

За кілька днів до відкриття першого в Україні магазину IKEA мережа гіпермаркетів «Епіцентр» розмістила перед ТРЦ Blockbuster Mall рекламний щит із написом «Є IDEA і є рішення! В Епіцентрі є все!».

Фото: Петр Лайчук

А в день відкриття IKEA у Blockbuster Mall перед входом до торговельного центру промоутери роздавали безкоштовні маски з написом «В Епіцентрі є все». Чимало відвідувачів IKEA вдягали ці маски. Про це повідомляють користувачі соцмереж.

В «Епіцентрі» заявляють, що після відкриття IKEA покупці «отримають нагоду порівняти й оцінити переваги великого асортименту товарів і сервісних послуг мережі ТЦ “Епіцентр”». Компанія зазначає, що частка товарів для дому складає трохи більше 10% товарів мережі.

Мережа «Епіцентр К», яка зараз налічує понад 70 гіпермаркетів, належить колишньому члену «Партії регіонів» Олександру Герезі та його дружині Галині. 16 січня 2014 року Герега голосував за «диктаторські» закони. Зараз він входить до депутатської групи «За майбутнє».

Спершу «Епіцентр» фокусувався на будівельних матеріалах, але зараз вже не позиціонує себе як будівельний гіпермаркет і охоплює все більші сегменти ринку. Так, керівництво планує придбати мережу аптек, а також розглядає можливість створення багатоповерхових гіпермаркетів у центрі Києва. З початком пандемії в «Епіцентрах» почали продавати їжу, щоб не закривати гіпермаркети на карантин.

Шведський ритейлер IKEA, який намагався вийти на український ринок 15 років, запустив перший в Україні офіційний інтернет-магазин у травні 2020 року. Офлайн-магазин відкрився першого лютого 2021 року. На відкритті девелопер Вагіф Алієв заявив, що другий магазин IKEA з’явиться в ТРЦ Ocean Mall, запустити який планують у вересні 2021 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button