Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


У Києві через аукціон NFT продадуть квартиру в Святошинському районі, яку у 2017 році вперше придбали за допомогою технології блокчейн. Про це пише TechCrunch.

Продажем буде займатися платформа для угод з нерухомістю Propy. Вона використовує технологію блокчейн з метою спростити продаж нерухомості, створивши концепцію смарт-контрактів.

Аукціон відбудеться восьмого червня та буде тривати всього 24 години. Ціна лота-квартири стартує з 20 тисяч доларів у цифровій валюті. Особа, яка придбає квартиру отримає доступ до паперів на передачу права власності; NFT-токену арту художника графіті Chizz з Києва, який намальований у квартирі; фотографії помешкання.

Після аукціону продавець підпише документи, які за допомогою NFT-токена передадуть право власності майбутньому власнику, який отримає його, вигравши аукціон і заплативши за покупку криптовалютою. Переможець аукціону стає власником квартири протягом хвилини після заповнення даних для KYC.

Організатори цього заходу таким чином хочуть довести, що законно та реально продати квартиру за допомогою NFT.

Зараз власником квартири є засновник хедж-фонду Arrington XRP Capital та засновник видання TechCrunch Майкл Аррінгтон. Переможець аукціону отримає статус нового власника помешкання після того, як заповнить реквізити KYC.

Фото: Propy

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button