Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На честь цього, першого червня з 16:00 до 18:00 відбудеться  публічний захист робіт (онлайн) і оголошення переможців Національного конкурсу з пошуку інноваційних рішень за логікою біомімікрії (дізнайся більше тут).

Національний конкурс – це відбірковий тур до міжнародного конкурсу Biomimicry Global Design Challenge. Його співорганізаторами є Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН і Інститут біомімікрії (США), у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством захисту довкілля і природних ресурсів України, бізнес-інкубатором Ukrainian Future Національного центру «Малої академії наук України», БО «БФ «Фонд захисту біорізноманіття України», ГО «Плато», ГО «Тарілка», Синхро Простір, Change Agency Responsible Future, а також за участі представників бізнесу, місцевої влади та університетів.

Три обрані команди отримають наставництво та підтримку від Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН в Україні та її партнерів у підготовці проєкту та поданні його до Міжнародного конкурсу з біомімікрії. Трійка фіналістів Національного конкурсу з біомімікрії також візьме участь у бізнес-інкубаторі, та матиме можливість масштабувати свій винахід і знайти міжнародних партнерів в мережі 60 офісів Лабораторій інноваційного розвитку ПРООН.

Що таке біомімікрія?

Біомімікрія описує процес вивчення та імітації стратегій, що спостерігаються в природі, для розв’язання проблем людства. По суті, природа вже знайшла рішення всіх викликів, з якими ми стикаємось.Дізнайся більше тут.

Мови заходу: українська, доступні переклади жестовою мовою та англійською. Участь у події є безкоштовною.

Щоб зареєструватись на участь у заході, необхідно перейти за посиланням: https://bit.ly/3fi76Ol

Всіх зареєстрованих учасників чекає приємний сюрприз – розіграш худі від проєкту Symbioz, який транслює ідеї рівності людей та природи в тематичному дизайні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button