Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/nashavozdvizhenka

Другого червня комісія Київради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин знову розглядатиме проєкт про поновлення компанії «Феліксія» договору оренди земельної ділянки на місці фруктового саду на Воздвиженці.

На перетині вулиць Верхній Вал, Кожум’яцька та Вознесенський узвіз планують звести бізнес-центр. Відповідно до містобудівних умов, висота будівлі може сягати 73,5 метра. Крім того, поряд триває будівництво ЖК «Поділ Град Вінтаж».

«Вуличний комітет Воздвиженка» повідомляє, що на попередньому засіданні комісії депутати не ухвалили остаточного рішення. При цьому за поновлення договору голосували представники партій «Європейська солідарність» і «Батьківщина», а також голова комісії Михайло Терентьєв (партія УДАР).

Фото: facebook.com/nashavozdvizhenka

Фруктовому саду біля школи на вулиці Кожум’яцькій, за словами місцевих жителів, – понад сто років. У 2017 році містяни надихнулися прикладом подільського «Самосаду» та вирішили відновити сад, прибрали сміття та висадили фруктові дерева. Нещодавно жителі висадили ще кількадесят дерев.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button