Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: snapme.studio

На території кінотеатру «Планета кіно» в київському ТРЦ River Mall відкрився контент-парк для зйомки відео та сторіз для соцмереж. Про це повідомив співвласник мережі кінотеатрів Дмитро Деркач.

«SnapMe Studio – це контент-парк, 12 локацій для зйомки TikTok-відео або сторіз. Встановлено світло для відео, можна взяти у допомогу обладнання, помічників», – зазначив він.

Фото: snapme.studio

Декорації створила майстерня Comilfo Decor і, за словами Деркача, вони будуть оновлюватися. Зараз серед декорацій можна знайти імітації житлових приміщень і барів. Кожна зона освітлюється софтбоксами постійного світла та світловими кільцями.

Оренда студії коштує 150-300 гривень з людини залежно від дня тижня та розміру групи людей, які орендуватимуть зону. Це ціна за весь день (контент-парк працює з 10:00 до 22:00). Наприклад, у будній день двоє людей можуть знімати відео у SnapMe Studio, заплативши 400 гривень. Світло, реквізит, допомога асистентів, WiFi – безкоштовні.

Фото: snapme.studio

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button