Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Cody Pulliam/unsplash.com

До тридцятиріччя Незалежності України представлять гастрономічну карту невеликих фермерських господарств – «Дороги гурманів. 100 крафтових місць України». Про це пише MMR.

Гастрогід буде представлений друкованим путівником і сайтом з гастрономічною картою представників крафтового виробництва з різних куточків країни. Друкована карта буде складатися з п’яти розділів: «Центр і Північ», «Карпати», «Захід», «Південь» і «Схід». Путівник об’єднає виробників сиру, устриць, равликів, м’яса, яєць, пива, вина, овочів і фруктів з усієї країни.

Разом з друкованим гастрогідом створять сайт. Додати локальних виробників на першу в Україні гастрокарту крафтової їжі може кожен охочий, заповнивши форму за посиланням. Проєкт створений з метою розвитку гастротуризму в Україні та формування знань про крафтових виробників.

У 2019 році британське видання The Independent склало список найкращих європейських місць для гастротуристів. У список потрапив Київ. Автори стверджують, що київська гурманська культура – безперечно недооцінена.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button