Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/KhersonDiocese

У Херсоні за кілька годин побудували храм з пінопласту. Пояснюють, що це нова технологія будівництва – пізніше стіни оброблять щільною цементною оболонкою.

За словами будівельників, матеріал – пінополістирол. Після того, як будуть закінчені роботи, храм ще будуть штукатурити і фарбувати. Обіцяють, що основні роботи можуть закінчити до кінця року.

Ідея звести на цьому місці храм з’явилась ще минулого року. Виділення ділянки під будівництво схвалили депутати. Гроші на будівництво пожертвували віряни, деякі з них й допомогли споруджувати храм. Також біля молитовного дому планують зробити невеликий сквер.

Якщо метод себе виправдає, його можуть використовувати при спорудженні дешевших релігійних будівель.

Пінополістирол – легкозаймистий матеріал, який при горінні виділяє отруйні речовини. Водночас пінополістирол з позначкою Г1 – матеріал з низькою горючістю, самозатухаючий. Він утворюється шляхом спінення полістиролу та складається з атомів водню і вуглецю та є екологічним.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button