Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23267 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Під час вчорашньої зливи, 20 липня, перехід до станції метро «Позняки» затопило водою. Затоплено було також наземну частину біля метро, зокрема, вулицю з боку ТЦ Піраміда, На відео, які публікували у соцмережах місцеві мешканці, видно, що люди йдуть по литки у воді.

Скріншоти з відео facebook.com/DarnitskiyKiev

Працівники метро забарикадували вхід мішками з піском. Речниця Київського метрополітену Наталія Макогон пояснила сайту Сьогодні, що такі мішки є на багатьох станціях.

«У нас є стандартна процедура заходів безпеки для станцій метро, які перебувають у потенційній зоні підтоплення, і де з різних причин збирається багато води. Є цілий перелік таких станцій, і оскільки за прогнозами синоптиків зливи можуть бути великими і затяжними, то станції забезпечені мішками з піском, щоб захистити їх від підтоплення. Ці мішки з піском там є завжди», – зазначила Макогон.

Скріншоти з відео facebook.com/DarnitskiyKiev

Напередодні, 19 липня, Києвом пройшла ще потужніша злива, через яку підтопило станції «Академмістечко» та «Берестейська». Останню закрили від води гермозатвором.

Даний медіа проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку, наданій через USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Грантоотримувач Проєкту - Журнал Хмарочос несе повну відповідальність за зміст публікацій, який не обов`язково відображає позицію USAID або Уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button