Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Громадська організація «Урбанина» проводить опитування киян про Гостиний двір на Контрактовій площі. Опитування проводять, щоб зрозуміти, яким містяни бачать його подальший розвиток.

Результати використають на проєктному семінарі «Гостиний двір: Фокус уваги – візія» з розробки концепції розвитку Гостиного двору, яке проводитимуть разом із Міністерством культури та інформаційної політики України.

Гостиний двір планують перетворити на сучасний громадський простір. До розробки концепції розвитку пам’ятки залучать реставраторів, архітекторів, урбаністів, істориків, культурних менеджерів, громадськість, а також представників державної та міської влади. На проєктному семінарі вони розроблять покрокову дорожню карту реставрації та розвитку Гостиного двору.

Зараз «Урбанина» досліджує Контрактову площу, аналізує транспортні та людські потоки, типові маршрути тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button