Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: Folk Ukraine

Основу новорічного дерева на Софійській площі у Києві прикрасять як традиційний вертеп, повідомляють у Департаменті культури КМДА. Очікується, що він буде найбільшим у Європі.

У КМДА розповіли, що цьогорічна тема святкової локації у центрі Києва присвячена Різдвяній диво-ночі, коли народився Ісус Христос.

Основу ялинки оздоблять у вигляді традиційного вертепу, який в Україні здавна було заведено зводити до Різдва. Навколо дерева встановлять фігури Ісуса, Матері Божої, святого Йосипа, пастухів, царів, янголів та колядників.

Ялинку на Софійській площі традиційно засвітять 19 грудня. ЇЇ прикрашатимуть 10 тисяч іграшок червоного та золотого кольорів, а також 10-кілометрова гірлянда теплого світла у вигляді великого купола.

Навколо пам’ятника Богданові Хмельницькому розташують ковзанку. До ярмаркового містечка, яке працюватиме до 16 січня, вестимуть чотири арки. На площі розмістять зону для відпочинку.

Раніше компанія Folk Ukraine, яка традиційно організовує новорічні свята в Києві, оприлюднила візуалізацію ялинки на Софійській площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button