Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: google maps

У центрі Одеси знесли будівлю середини ХІХ століття. На її місці збудують житловий комплекс, повідомляє видання 8 News.

Йдеться про будинок, розташований по вулиці Троїцькій, 11. Будівля є частиною кварталу колишньої взуттєвої фабрики. Її звели в середині ХІХ століття. За радянських часів помешкання будинку займав взуттєвий склад. Будівлю зруйнували лише частково. У правому крилі продовжує працювати стоматологічна клініка.

У межах вулиць Канатної, Троїцької, Осипова та Успенської у Приморському районі знесуть декілька історичних будинків. Житловий комплекс знаходиметься на вулиці Успенській, 22, 22а, 22/1. Планується будівництво багатофункціонального комплексу з багатоквартирними житловими будинками висотністю 6-7 поверхів з вбудованими об’єктами громадської інфраструктури, бізнес-центром та підземним паркінгом. Будівництво відбуватиметься на земельній ділянці загальною площею 1,0662 га в межах центрального історичного ареалу Одеси.

Підрядником будівництва виступає ТОВ «Будівельні індустрії плюс», а замовником – ТОВ «Альбатрос-Інвест». За даними порталу Нерухомі, засновниками останньої є Арбі Кацман та компанія «Базис строй плюс». З нею через закритий венчурний фонд «Крас Капітал» пов’язаний з Сергієм Красноруцьким, який нібито вирішує будівельні питання в місті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button