Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Новопечерська школа та громадська спілка «Освіторія» шукають стипендіатів зі всієї країни. Вже розпочався прийом заявок від школярів 8-11-х класів на програму 2022/23.

Учні з усієї країни отримають шанс навчатися в школі безплатно. На час навчання стипендіати з інших міст перебуватимуть під наглядом тьютора, будуть забезпечені житлом, харчуванням та усім необхідним для навчання.

Новопечерська школа міста Києва — інноваційна школа, що фокусується на розвитку знань та навичок. Над навчальною програмою школи працювали провідні українські педагоги та експерти Канадського бюро міжнародної освіти. У школі навчають українською та англійською, багато уваги приділяють вибору майбутньої професії та розвитку лідерських якостей.

Стипендіальна програма стартує вп’яте: за час її існування вже 30 дітей отримали грант на безоплатне навчання.

Що потрібно для участі?

  • Бути учнем 8-11 класу в наступному, 2022/23 навчальному році.
  • Мати визначні академічні, творчі, спортивні або соціальні здобутки.
  • Належати до родини із середнім або нижчим за середній рівнем достатку, що не дає можливості родині сплачувати за контрактну форму навчання.
  • Успішно пройти всі етапи вступної кампанії: відбір за анкетами, тестування з основних предметів та співбесіди.

Дедлайн для подачі заявок — перше березня 2022 року, для рекомендацій — 22 лютого включно.

Вартість навчання 8-11 класів коштує 11 600 доларів на рік. У навчальний пакет входить забезпечення навчально-виховного процесу; підручники та дидактичні матеріали; користування персональним планшетом; шкільна форма; спортивна футболка; триразове харчування у початковій школі, дворазове — у середній та старшій; відвідування творчих гуртків та спортивних секцій за інтересами; щорічний медичний огляд.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button