Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

Влада розширила програму стимулювання до вакцинації проти коронавірусу. Українці, які зроблять третє щеплення, отримають 500 гривень, заявив президент Володимир Зеленський.

Люди старші за 60 років уже можуть витратити тисячу гривень від держави на купівлю ліків. Крім того, впродовж місяця у людей похилого віку з’явиться можливість використовувати ці кошти на оплату комунальних послуг.

Незабаром програма «єПідтримка» поширюватиметься на підлітків 14-18 років. Вони зможуть використати тисячу гривень на спорт, музеї, кіно, театри й подорожі, а також на освітні курси, освітні послуги тощо.

На виплати вакцинованим українцям виділили вісім мільярдів гривень.

Загалом в Україні з початку вакцинальної кампанії щеплено 15 155 838 особа, з них отримали дві дози – 14457249, отримали додаткову дозу вакцини 13021 осіб, а бустерну дозу – 203 445.

Чверть із 3,5 мільйона вакцинованих українців віком старше 60 років подала заявки на отримання тисячі гривень в рамках програми «єПідтримка».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button