Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Мінцифра

Програму виплат вакцинованим українцям «єПідтримка» планують розширити і дозволити витрачати кошти на освітні та комунальні послуги. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Люди старші за 60 років уже можуть витратити тисячу гривень від держави на купівлю ліків. Лише за два дні ліків купили на понад 6,5 мільйона гривень.

Напередодні влада розширила програму стимулювання до вакцинації проти коронавірусу – за третє щеплення видаватимуть ще 500 гривень.

На сьогодні понад 7,5 мільйонів українців подали заявки на отримання виплат. При цьому 1,7 мільярда гривень вже витрачені. Найбільшим попитом продовжує користуватися придбання книжок, квитків у кінотеатри та на потяги.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button