Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Подвір’я кіностудії Довженка. Фото: Olya Kostyukevych  

14 лютого відбудеться аукціон з оренди знімальних павільйонів кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка, що на проспекті Перемоги, 44 в Києві.

Павільйон 7. Фото: prozorro.sale

Фонд держмайна повідомляє, що це аукціон з найбільшою стартовою ставкою, що відбудеться в цьому місяці. Павільйони кіностудії планують здавати впродовж п’яти років за 581 тисячу гривень на місяць.

Гримерні

Під оренду виділили третину (2,6 тисячі квадратних метрів) всієї площі корпусу кіностудії (8 тисяч квадратних метрів). Це знімальні павільйони 7 і 8 та п’ять гримерних кімнат на першому поверсі.

Гримерні

За умовами аукціону, орендар мусить займатися у цих приміщеннях виключно телевізійними зйомками. Фонд держмайна вважає приміщення кіностудії «унікальною можливістю для медійного бізнесу».

Павільйон 8

Нагадаємо, днями з аукціону повторно продали завод «Електронмаш» — за ціною, вдвічі нижчою за попередні результати торгів. Фонд держмайна назвав цей продаж успішним.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button