Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Daria Nepriakhina / Unsplash

Укрзалізниця обіцяє, що вже в першому кварталі цього року пасажири зможуть купувати квитки безготівково в усіх приміських касах.

Ще наприкінці 2021 року навіть у касах приміського вокзалу Києва можна було розрахуватися лише готівкою.

В Укрзалізниці підтверджують: на початку року платіжні термінали були лише у 4,7% кас, де продають квитки на приміські поїзди. Але зараз розрахунок карткою чи телефоном можливий у 45,8% приміських кас. До кінця березня обіцяють встановити термінали на 100%.

Каси, які продають квитки на поїзди далекого сполучення, всі обладнані терміналами.

Нагадаємо, з кінця минулого року з’явилася можливість купити електронний квиток на приміські поїзди Київської області у чат-боті Укрзалізниці.

В компанії повідомляють, що триває робота над власним мобільним застосунком Укрзалізниці. У другому кварталі (квітні-червні) планують закінчити попередню розробку та розпочати бета-тестування з залученням пасажирів.

За даними перевізника, торік частка електронних квитків склала 68,5% від загального обсягу проданих.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button