Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Наступного тижня Ната Жижченко (ONUKA) та Євген Філатов (the Maneken) випустять спільний альбом під назвою Ukrainian Constructivism. Разом з альбомом вийде художній відеоперфоманс.

«Музика з нового альбому першочергово була створена для дійства «Український конструктивізм», але для нас надважливим було й те, щоб вона звучала й поза проєктом. Ми хотіли, щоб вона не була абстрактною, аритмічною, а щоб була самостійною й прикладною, такою музикою, яка може малювати в уяві картинки», – йдеться на сторінці ONUKA в Фейсбук.

До альбому увійшло дев’ять композицій, в яких музиканти експериментують зі звучанням та досліджують нові грані музики. Реліз альбому відбудеться 25 лютого на усіх музичних платформах.

Восени відбулась прем’єра мультимедійного цифрового дійства «Український конструктивізм» за підтримки Українського культурного фонду. Сценарій написала історикиня архітектури Євгенія Губкіна. На меті проєкту — ​​привернути увагу до проблеми збереження культурної спадщини України та представити архітектурну течію як самобутній елемент національної ідентичності.

Амбасадорами проєкту стали ONUKA та the Maneken, які створили музику до дійства. У ньому також взяли участь українсько-датський художник Сергій Святченко та датський балетмейстер Себастіан Клоборг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button