Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу wes-hicks-4-eetnac1s4-unsplash.jpg
Ілюстративне фото: unsplash

Доступні безкоштовні стартові курси українською по HTML5, CSS3 та C#.

«Ми створили новий проєкт — українськомовний YouTube канал про программування та IT CodeUA. Майже до кінця квітня всі охочі зробити старт у програмуванні, можуть долучитись до груп у будь-який момент. Обидва курси HTML5, CSS3 та С# орієнтовані на тих, хто раніше не вивчав програмування, але хоче зробити перші кроки в IT», — повідомляють автори проєкту.

Курс C# почався 22 березня і триватиме до 25 квітня, HTML5 та CSS3 — з 21 березня і до 26 квітня, приєднатися до груп можна до закінчення навчання. Всі додаткові матеріали курсу — завдання, конспект, презентації — є у чатах груп.

Також українці можуть пройти безкоштовне навчання по відео курсам ITVDN. Впродовж 30 днів у всіх охочих є можливість отримати доступ до понад 230 відео курсів з програмування.

Для цього потрібно заповнити форму. Організатори просять перед тим, як заповнювати заявку, зареєструватися на сайті itvdn.com. Наразі близько 20% вказали адресу, за якою немає зареєстрованого користувача, це ускладнює і уповільнює надання доступу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button