Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Скриншот з відео ютюб-каналу Odessa Sky

26 квітня росіяни завдали ракетного удару по Одеській області. Оперативне компандування Південь повідомляє про ураження мосту через Дністровський лиман.

Перед цим в Одеській обладміністрації повідомили, що міст з Білгород-Дністровського району в бік Одеси закрито через пошкодження. Обставини та інформація про постраждалих уточнюються.

Голова Укрзалізниці Олександр Камишін пише про пошкодження залізничного мосту.

«Сьогодні о 12:36 в результаті ракетного обстрілу пошкоджено залізничний міст через Дністровський лиман на Одещині. Серед залізничників постраждалих немає», — заявив він.

Якщо пошкодження серйозні, сполучення з бессарабською частиною Одещини може бути ускладнено.

Google Maps

За даними місцевого видання Думська, ще одна ракета впала на приватний сектор в області.

26 квітня сталися вибухи в окупованому Придністров’ї, є інформація про пошкодження радіовишок. Президентка Молдови Майя Санду скликає Раду нацбезпеки через ці вибухи. У соцмережах ширяться фото автомобілів з людьми, які евакуюються з Придністров’я в бік Кишинева. 

27 квітян повідомили про друге ураження мосту російськими військами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button