Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Будинок побуту «Ювілейний». Фото: ДСНС

У Вінниці створять робочу комісію для проведення експертиз щодо пошкодження будівель унаслідок ракетного удару. За висновками експертів, Будинок культури та Будинок побуту відновленню не підлягають, їх знесуть.

«Щодо руйнувань, які завдали російські ракети – Будинок культури буде знесено, він не підлягає відновленню, будівля будинку побуту – також. У найкоротші терміни будемо відновлювати житло, яке постраждало через ракетну атаку. Тут будуть замінені вікна, склопакети вже почали виготовляти», – заявив голова Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Будинок культури. Фото: Суспільне

Як повідомив голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, спеціальну комісію створять на базі Вінницької ОВА та міської ради. Спеціальна робоча група проведе експертизи та надасть фінансову оцінку щодо наслідків ракетного обстрілу.

Сьогодні у Вінниці завершили розбирання завалів після ракетного обстрілу РФ. Загалом пошкоджені чи зруйновані 55 багатоквартирних та приватних житлових будинків, 40 автомобілів та 2 трамваї. Одна людина залишається зниклою безвісти.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button