Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мережа магазинів зоотоварів MasterZoo на початку липня відкрила новий двоповерховий маркет з грумінг-салоном у Києві, повідомляє RAU. Магазин працює на проспекті Перемоги, 17-23.

У грумінг-салоні на другому поверсі надаватимуть повний спектр необхідних тваринам послуг та процедур. На першому поверсі представлено асортимент зоотоварів з більш ніж 4200 артикулів.

Наприклад, в магазині є акваріуми, ветеринарні препарати, іграшки, клітки та вольєри, корм і ласощі для тварин, наповнювачі й туалети, одяг, аксесуари, засоби догляду за тваринами та багато іншого.

У торговій точці встановлені просторі та зручні вольєри для тварин, які можуть стати домашніми улюбленцями відвідувачів магазину. А також окремі вольєри для котів, які залишилися без господарів.

Через війну компанія втратила декілька магазинів, які опинилися в епіцентрі бойових дій. Роботу ще частини торгових точок призупинили. За словами керівників мережі, вони поступово повертаються до роботи навіть у прифронтових містах, таких як Харків і Миколаїв. У той же час, компанія відкриває магазини на заході України.

Флагман у Києві став дев’ятнадцятим магазином MasterZoo, що розпочав роботу з початку війни. Також нові торговельні точки мережі розпочали роботу в Луцьку, Рівному, Хмельницькому та в Івано-Франківській області.

Всі фото: rau.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button