Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23552 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Зруйнована школа в Миколаєві

Цього ранку — в проміжок між 5:20 та 6:30 — російські війська запустили понад 20 ракет із території Білорусі, повідомляє Оперативне командування Північ.

Дев’ять ракет прилетіли в районі селища Гончарівське в Чернігівській області, спрацювала система протиповітряної оборони, деякі ракети впали в лісовий масив.

«Зараз в ці хвилини надходить багато питань щодо ситуації на кордоні. Зокрема цікавить, чи не розпочалася друга фаза наземної операції ворогів. Станом на 7:12 на кордоні ситуація контрольована. Ми маємо обстріли прикордоння. Вони такі самі, як були останні кілька місяців», — заявив голова області В’ячеслав Чаус.

Також ракетного удару завдано по Вишгородському району на Київщині. За інформацією голови ОВА Олексія Кулеби, влучили в об’єкт інфраструктури, травмованих чи загиблих, попередньо, немає.

У Миколаєві під обстріл потрапила школа, поранено охоронця, повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Також вночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Немишлянському та Київському районах Харкова. Пошкоджені промислові об’єкти, приватний будинок, сталися пожежі. Попередньо, постраждалих немає, повідомляє очільник області Олег Синєгубов.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button