Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

29 липня відновив роботу торговельно-розважальний центр Retroville, в який 20 березня влучила російська ракета, повідомляється на фейсбук-сторінці ТРЦ.

У «Ретровіллі» відкрилися понад 50 магазинів та закладів, зокрема фудкорт із KFC, «Львівськими круасанами» та Salateira. З ресторанів також працюють Pesto Café, Menya Musashi та інші.

У кінотеатрі Multiplex показують літні прем’єри, зокрема скандинавську комедійну драму «Найгірша людина у світі» Йоакіма Трієра, відзначену на Каннському кінофестивалі. Кінотеатр працює з 12:00 до 22:00 у будні дні та з 10:00 у вихідні.

Власники повідомляли, що цього літа відновлять три чверті площ ТРЦ Retroville, а решту поетапно відкриватимуть у грудні 2022 року та в березні 2023-го.

Російські війська обстріляли Retroville ввечері в неділю 20 березня. Спалахнула пожежа на парковці. Загинули восьмеро осіб.

Читайте також: Які ТЦ в Україні бомбила Росія «високоточними ракетами»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button