Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Ollie Upton

Серіал «Дім дракона», приквел всесвіту «Гри престолів», дебютував цими вихідними на стримінгу HBO Max. Прем’єра виявилася настільки популярною, що частина користувачів сервісу зіштовхнулися із технічними проблемами, The Verge.

Більшість людей, які мали проблеми, використовували для перегляду пристрої Amazon Fire TV або Fire Stick.

За даними служби моніторингу Downdetector, у роботі сервісу HBO Max у Нью-Йорку, якраз у момент виходу «Дому Дракона», сталося понад три тисячі збоїв.

Приквел виходить більш ніж через три роки після останнього епізоду «Гри престолів». Серіал залучив 19,3 млн глядачів, що є рекордом для HBO. Події у «Домі Дракона» зображені за 200 років до подій у «Грі престолів», а саме розквіт Дому Таргарієнів. Перший сезон матиме десять серій по 60 хвилин. Кожна з них виходитиме щонеділі на HBO Max

В Україні новий серіал також можна подивитися офіційно, його трансляцію забезпечує сервіс MEGOGO. Проте права на серіал в нашому регіоні досі належать російській Amediateka. Перша серія доступна тільки з англійською та російською звуковою доріжкою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button