Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Максим Микитась. Фото: facebook.com/maxim.mikitas

Колишній президент корпорації Укрбуд Максим Микитась заявив про повернення контролю над ключовою компанією — «Укрбуд Девелопмент», повідомляє Інтерфакс-Україна.

Микитась на пресконференції 19 вересня сказав, що це вдалося зробити завдяки рішенню Господарського суду.

Він має намір найближчим часом зустрітися з інвесторами, представниками влади та будівельних компаній та обговорити плани щодо добудови житлових комплексів.

У вересні 2019 року Микитась заявив, що продав компанію і йде з будівельного бізнесу. Незабаром він потрапив за ґрати через кримінальні справи щодо махінацій з нерухомістю, відмиванням грошей та викраденням людини. Обвинувачуваний вийшов під заставу.

У 2020 році Микитась намагався втекти з країни, та правохоронці зняли його з літака. Після початку повномасштабного вторгнення повідомлялося, що забудовнику вдалося оформити дозвіл на виїзд за кордон.

Добудовувати 23 незакінчені об’єкти Укрбуду взялася Київміськбуд. Місяць тому компанія заявила, що не може цього зробити через брак коштів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button