Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23643 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Київській міськадміністрації обіцяють, що температура в оселях киян буде приблизно 18 градусів, як і минулої зими. Про це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв в інтерв’ю ЕП.

За його словами, система централізованого теплопостачання міста спроєктована і сконструйована так, що менше певних показників давати не може. Пантелеєв вважає, що температура буде приблизно 18 градусів.

Наразі при запуску тепла йде встановлення параметрів. Відповідно тепло подається в холодні будинки, і у так званому зворотному трубопроводі температура набагато нижча за нормативну. Усе стабілізується десь через два тижні, не раніше. Система працюватиме приблизно так само, як минулого року.

Водночас у КМДА не відкидають можливість ситуації, де киянам доведеться залишитись без світла і тепла через постійні російські атаки об’єктів критичної інфраструктури.

Читайте також: Чому цей опалювальний сезон називають найважчим? Які виклики стоять перед українцями

20 жовтня у Києві розпочався опалювальний сезон, за технологічним графіком будівлі почали підключати до системи теплопостачання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button