Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Слово і діло

Адвокати забудовника Максима Микитася домоглися зменшення суми застави з 260 мільйонів гривень до 100 мільйонів. Про це повідомляє Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду.

Юристи Микитася також намагалися оскаржити тримання під вартою як запобіжний захід, однак цю частину апеляційної вимоги суд не задовольнив.

Колишнього голову Укрбуду та ексдепутата підозрюють у спробі підкупити мера Дніпра Бориса Філатова. За даними слідства, Микитась пропонував 22 мільйони євро за участь підконтрольних йому компаній у будівництві метро. 20 жовтня суд відправив підозрюваного під варту до 16 грудня.

Микитась фігурує ще в низці кримінальних справ, зокрема про заволодіння майном Нацгвардії в результаті оборудок з нерухомістю та про викрадення людини.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button