Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Від серпня громадський транспорт столиці простоював 122 години через вимушені зупинки під час повітряних тривог. Такі дані наводить об’єднання «Пасажири Києва».

До розрахунку було взято тільки тривоги, які діяли з 6:00 до 22:30 — час роботи муніципального транспорту. При цьому не враховано десятки годин часу, які знадобилися на відновлення руху. 

Водночас за три місяці простій приватних маршруток, автомобілів, таксі, кільцевої і приміської електрички склав нуль годин.

«Тобто (Рада оборони) здійснила дискримінацію пасажирів саме комунального транспорту та, по суті, дала повну свободу пересування всіма іншими видам перевезень. Хоча комунальний транспорт забезпечує перевезення киян та переселенців за найнижчими цінами, зменшуючи соціальне навантаження на громадян в умовах війни», — коментують «Пасажири Києва».

Петиція про скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряних тривог набрала необхідну кількість голосів за тиждень. Міський голова Віталій Кличко відхилив петицію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button