Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Пасажири Києва

Автобуси, подаровані німецькими компаніями як гуманітарна допомога Києву, досі стоять в одному з автопарків Київпастрансу, повідомляє об’єднання «Пасажири Києва».

«Вони стоять на тому ж місці, так само з іноземними номерними знаками, але вже притрушені снігом», — йдеться у дописі.

Раніше у КМДА пояснювали, що автобуси досі перебувають у процесі оформлення — через те, що сервісні центри, що проводять реєстрацію, не працюють під час відключень електрики. 

Міський голова Віталій Кличко в інтерв’ю РБК-Україна, яке було записано 23 листопада й опубліковано сьогодні, запевняв, що німецькі автобуси входять на маршрути.

«Це неправда, що автобуси десь зникли. Комусь може здається, що вони припарковані у мене в приватному дворі? Ні, це резерв нашого міста, ці автобуси також виходять на маршрути і перевозять людей», — заявив він.

Нещодавно п’ять гуманітарних автобусів місто передало Херсону. Перед тим 50 автобусів, за словами Кличка, передали Дніпру.

Нагадаємо, Київ отримав як гуманітарну допомогу 25 автобусів від Німеччини та 11 автобусів від Литви. Цей транспорт місяцями не виходив на маршрути. Кілька ризьких автобусів запустили на маршрути у жовтні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button