Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: rbb24.de

Столиця Німеччини передає Києву чотири вживані двоповерхові автобуси. Про це повідомляється у пресрелізі берлінського транспортного оператора BVG, КМДА наразі не повідомляла про дарунок.

Двоповерхові автобуси використовувалися в Берліні протягом 12 років. Перед транспортуванням до Києва їх полагодять.

У самому ж Берліні автобуси цієї серїі поступово виводять з експлуатації та заміняють новішими моделями.

Крім того, BVG дарує Львову всі запчастини для трамваїв Tatra KT4D, які ще має в наявності. П’ять років тому львівський муніципалітет купив у Берліна 30 вживаних трамвайних вагонів цього типу.

Нагадаємо, раніше Київ отримав як гуманітарну допомогу 25 автобусів від Німеччини та 11 автобусів від Риги. Цей транспорт місяцями не виходив на маршрути. Кілька ризьких автобусів запустили на маршрути у жовтні.

Днями транспортні спільноти показали фотографії німецьких автобусів, які припадають снігом у депо, після чого міський голова Віталій Кличко заявив, що ці автобуси вийдуть на маршрути Києва другого грудня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button