Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Mykyta Martynenko

Франція планує створити єдиний проїзний, який можна буде використовувати для всіх видів громадського транспорту країни. Квиток планують запустити до 2025 року, пише The Local.

На думку французького міністра транспорту Клемана Бона, у такий спосіб вдасться скоротити викиди парникових газів в транспортному секторі та полегши життя містянам. За даними Міністерства екології Франції, єдиний квиток на громадський транспорт, який, як очікується, буде повністю введений в дію до 2025 року, полегшить повсякденне життя громадян і заохотить більше людей користуватися громадським транспортом замість особистих автомобілів.

Пасажири зможуть користуватися квитком в автобусах, трамваях, метро та потягах. Міністр зазначив, що система єдиного квитка має бути доступною для тих, хто менш адаптований до цифрових технологій. Посилаючись на квиток у Німеччині за 49 євро, Бон сказав, що квиток також може бути паперовим.

Наразі всі французькі міста мають власних транспортних операторів зі своїми квитками, проїзними талонами та програмами, які несумісні між собою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button