Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: УЗ

«Укрзалізниця» спільно з молдавською залізницею організувала потяги з Києва до румунського міста Ясси, де знаходиться база лоукостера Wizz Air. Про це повідомила компанія у Telegram.

Потяг №351 Київ-Кишинів відправляється по непарних днях з Києва о 17:02 і прибуває на молдавську станцію Унгени біля кордону з Румунією о 07:53 ранку. Після проходження прикордонно-митного контролю, що відбувається на вокзалі станції Унгени, необхідно пересісти на поїзд №821 Кишинів-Ясси-Сокола, який вирушає з Унген щодня о 09:51, і вже об 11:13 прибуває на станцію Ясси-Сокола, де кожен поїзд зустрічають автобуси, які довезуть до центру міста чи міжнародного аеропорту Ясси – зупинка поїзда на станції 30 хвилин.

По дорозі назад так само: о 17:40 зі станції Ясси-Сокола вирушає поїзд №822 Ясси-Сокола-Кишинів, який прибуває на молдавську станцію Унгени о 18:57. Там можна здійснити пересадку на потяг №352 Кишинів-Київ, який прибуває на станцію Унгени по парних днях о 20:21.

Читайте також: З Києва до Кишинева рушив перший поїзд після 24-річної перерви 

Квитки на поїзд доступні у додатку «Укрзалізниці», у чат-боті та на сайті. На поїзд Кишинів-Унгени-Ясси-Сокола та його зворотній рейс №822 квитки можна придбати на сайті молдавської залізниці, у касі вокзалу в Унгенах або у провідника в поїзді.

Wizz Air пропонує вильоти з аеропорту Ясси до Бельгії, Кіпру, Данії, Франції, Німеччини, Греції, Ізраїлю, Італії, Нідерландів, Іспанії, Швейцарії, Туреччини, Великої Британії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button