Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/reukrainesystem

У Ворзелі на Київщині розпочалося будівництво пілотного проєкту RE: Ukraine Housing від студії balbek bureau.

Щоб не завдавати клопоту сусідам та не руйнувати заасфальтовану дорогу, вони обрали дорожчий спосіб прокладання комунікацій. Окрім житла, яке забезпечить всі базові потреби мешканців, на території будуть функціонувати простір дозвілля та центр взаємодії внутрішньо переміщених осіб та місцевої громади: тут сплановано конференц-залу, кабінети реабілітолога, психолога та масажиста.

Ділянку для будівництва надала Бучанська міськрада. Після завершення дослідження всі об’єкти, зведені на ділянці, будуть передані територіальній громаді. Середня вартість будівництва з урахуванням внутрішнього опорядження та меблів становить 650 доларів за квадратний метр.

Засновник balbek bureau Слава Бальбек анонсував проєкт ще в травні минулого року, відтоді шукали інвесторів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button