Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: в «Київавтодор»

Під час ремонту вулиці Богдана Хмельницького дорожники облаштовують дублюючий наземний пішохідний перехід. Інформацію Хмарочосу підтвердили в «Київавтодорі».

Наземний перехід дублюватиме підземний на перехресті з вулицею Богдана Хмельницького, біля станції метро «Театральна».

Раніше кияни намагалися провести ідею облаштування наземного переходу біля метро «Театральна» через Громадський бюджет, але проєкт не добрав голосів. Також до Центру організації дорожнього руху зверталися Доступно.UA та Асоціація велосипедистів Києва.

Зараз на вулиці Богдана Хмельницького перекладають бруківку. Планується, що понад 90 відсотків мощення повернуть на місце. Бруківку відкалібрують та вимостять за розміром.

Читайте також: Чому наземний перехід кращий за підземний. Результати дослідження

У лютому 2023 року Департамент транспортної інфраструктури затвердив перелік місць облаштування регульованих та інженерно обладнаних наземних пішохідних переходів. Вони дублюватимуть підземні переходи. Зокрема, був затверджений перехід Хмельницького-Пушкінська (зараз Євгена Чикаленка).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button