Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/kyivpassengers

Урбаністів вперше за два роки запросили обговорити транспортну політику на заході «Київська майстерня міста». Від громадськості брали участь організації «Пасажири Києва», U-Cycle, Urban Crew та Федерація велосипедного спорту.

Київська майстерня міста – це зустріч представників Департаменту транспортної інфраструктури та підпорядкованих йому комунальних підприємств з громадськістю, транспортними експертами та урбаністами щодо якісної реалізації проєктів у транспортній інфраструктурі.

На старті зустрічі Дептранс оголосив, що має на меті відновити регулярні зустрічі Майстерні. «Запропонували проводити раз на два тижні, а також попросили оновити списки учасників та учасниць від громадськості», – йдеться в повідомленнії.

На заході обговорили перспективи впровадження смуг для громадського транспорту, зокрема, на вулицях Щербаківського та Виговського. Чиновники представили проєкт схеми організації руху по Рейтарській, який місто доопрацює для більшої зручності використання велоінфраструктури.

Також на зустрічі домовилися про потребу опрацювати найближчим часом питання встановлення «берлінських подушок» на заміну застарілому засобу заспокоєння руху – «лежачим поліцейським». Мова йде насамперед про дороги з рухом громадського транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button