Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Столичні дорожники дублюватимуть підземні переходи наземними — відповідно до рішення міськради, пообіцяв гендиректор Київавтодору Олександр Федоренко в інтерв’ю Вечірньому Києву.

Зокрема, таки буде створено наземний пішохідний перехід до метро «Університет», який було погоджено на Громадському бюджеті ще у 2019 році. Наразі проєкт блокує поліція. Торік документи втратили, бо ними затикали вікна, готуючись до наступу росіян на Київ.

«У цьому році плануємо облаштовувати на бульварі Шевченка наземний пішохідний перехід. Зараз питання опрацьовується з фахівцями, Центром організації дорожнього руху, поліцією. Як тільки буде погоджено схему організації руху, ми візьмемося до виконання робіт», — запевняє Федоренко.

Зараз реконструюють вулицю Богдана Хмельницького. Після завершення робіт там має з’явитися сім пішохідних наземних переходів з червоно-білої бруківки: зокрема, на повороті на вулицю Чикаленка, на Терещенківську й безпосередньо на перетині з Володимирською.

Нараз на балансі підприємств Київавтодору перебуває приблизно 230 підземних пішохідних переходів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button