Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: kpt.kyiv.ua/study

У Департамент транспортної інфраструктури заявили, що пасажир має перевозити в наземному громадському транспорті велосипед тільки в розібрану вигляді. Про це йдеться у відповіді на запит депутатки Ксенії Семенової.

Так Дептранс відреагував на відео, де водійка тролейбусу у грубій формі виганяла юнака з велосипедом із салону та відмовлялася продовжувати рух.

У відповіді йдеться, що у тролейбусі перевозився нескладений велосипед і це є порушенням правил. Тому водійка мала право вимагати від пасажири їх дотримуватися – її вимога була правомірною.

При цьому у правилах немає пояснення, як правильно перевозити велосипед і що означає «розібраний стан». Отже, ця «шпарина» у правилах дає можливість трактувати «розібраний стан»  по-різному.

Читайте також: Чи мала право водійка тролейбусу вигнати хлопця, який перевозив велосипед?

«З водієм, яка працювала на тролейбусному маршруті №37, та іншими водіями громадського транспорту КП «Київпастранс» проведено відповідну роботу щодо безумовного дотримання правил користування міським наземним пасажирським громадським транспортом», – йдеться у відповіді.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button