Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Чернівцях до кінця цього року в маршрутках можуть з’явитися валідатори. Про це заявив заступник міського голови Ігор Крохмаль, пише Molbuk.

У вересні міська рада планує провести конкурс на визначення оператора програмного забезпечення для валідаторів. У жовтні визначать переможця. Перевізники повинні самостійно купувати валідатори. Вони не можуть відмовитися це робити, бо так зазначено у договорі.

«Чотири приватні перевізники з 17 вже висловили свою зацікавленість у встановленні валідаторів. Це перевізники “Багіра”, “Чернівці2004”, “Диліжанс”, ПП Гнатюк. Вони запевняли, що готові максимально швидко встановити валідатори і впроваджувати електронний квиток. Думаю, що до кінця року у приватних маршрутках вже з’являться валідатори. Звісно, ми не завершимо цей процес цього року, бо, за підрахунками, потрібно встановити щонайменше 300 валідаторів», – розповів Крохмаль.

На його думку, приватні перевізники відмовляться від готівки впродовж двох років.

З першого серпня у комунальному транспорті Чернівців запроваджують повністю безготівковий проїзд

Впровадження безготівкової оплати дає можливість зібрати актуальні та достовірні дані, аналіз яких дозволяє будувати ефективні маршрути, визначати їхню завантаженість, диференціювати вартість квитків (наприклад, підвищуючи її в години пік і знижуючи в решту часу, що дозволить оптимізувати пасажиропотік).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button