Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter.com/10nyk

Місяць тому біля станції метро «Університет» почали готувати довгоочікуваний наземний перехід. Але Патрульна поліція Києва наполягає, що не давала дозвіл на його облаштування.

Про це повідомляє киянин Павло Постоєнко, публікуючи відповідний лист від Патрульної поліції. У ньому наголошується, що наприкінці липня відмовили Центру організації дорожнього руху — мовляв, ті не врахували зауваження.

«Облаштовані пониження на алеї бульвару так і залишуться стояти без діла», — зауважує Постоєнко.

Почавши підготовчі роботи, ЦОДР сподівався швидко отримати погодження, після чого перехід могли б облаштувати за три-чотири дні.

Історія з переходом через бульвар Шевченка до метро «Університет» тягнеться з 2019 року, відколи проєкт переміг на Громадському бюджеті. Зараз там є лише підземний перехід, збудований у 1980-х. 

ЦОДР щонайменше сім разів намагався погодити проєкт з поліцією. Одного разу поліція навіть заявила, що загубила документи, бо ними затикали вікна, готуючись до наступу росіян на Київ.

Фото: facebook.com/pasyuta

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button