Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Укрзалізниця

Відзавтра, першого вересня, почнуть курсувати додаткові приміські поїзди з Василькова до Києва, повідомляє Південно-Західна залізниця.

Їх запускають до 30 вересня для вивчення пасажиропотоку. Курсуватимуть вони з понеділка по п’ятницю, у вихідні — ні.

  • Електропоїзд №6049 відправляється зі станції Київ-Пасажирський о 8:34, прибуває до станції Васильків-Центр о 9:31. Зупинятиметься на станціях Київ-Волинський, Вишневе, Васильків-1.
  • Електропоїзд №6050 відправляється зі станції Васильків-Центр о 7:28, прибуває до станції Київ-Пасажирський 8:24. Зупинятиметься на станціях Васильків, Тарасівка, Вишневе, Київ-Волинський, Караваєві Дачі.
  • Електропоїзд №6051 відправляється зі станції Київ-Пасажирський о 16:36, прибуває до станції Васильків-Центр о 17:26. Зупиняється на станціях Київ-Волинський, Вишневе, Васильків-1.
  • Електропоїзд №6052 відправляється зі станції Васильків-Центр о 9:41, прибуває до станції Київ-Пасажирський о 10:32 Зупиняється на станціях Васильків-1, Вишневе, Київ-Волинський.
  • Електропоїзд №6053 відправляється зі станції Київ-Пасажирський о 18:37, прибуває до станції Васильків-Центр о 19:27. Зупиняється на станціях Київ-Волинський, Вишневе, Васильків-1.
  • Електропоїзд №6054 відправляється зі станції Васильків-Центр о 17:36, прибуває до станції Київ-Пасажирський о 18:26. Зупинятиметься на станціях Васильків, Вишневе, Київ-Волинський.

Придбати квитки можна в залізничних касах та терміналах самообслуговування.

Нагадаємо, що у 2021 році Укрзалізниця електрифікувала ділянку з Василькова-1 до станції Васильків-2. 

Васильків розташовано за 25 кілометрів від столиці, тут живе 40 тисяч людей. Більшість із них навчаються та працюють у Києві та їздять туди на маршрутках. Раніше приміським потягом можна було скористатися лише діставшись на маршрутці до станції Васильків-1, що розташована у селі Калинівка, або з Глевахи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button